Renovatio Trading

Termeni si conditii

Va multumim pentru utilizarea produselor si a serviciilor noastre („Serviciile”). Serviciile sunt oferite de Renovatio Trading SRL. („Renovatio”), cu sediul in Romania, București, str. comp. Cehov Anton Pavlov, nr.2, 011998.

Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteti de acord cu prezentii Termeni si conditii. Va rugam sa ii cititi cu atentie.

Serviciile noastre sunt variate si, prin urmare, este posibil ca uneori sa se aplice Termeni si conditii suplimentare sau cerinte suplimentare pentru produse (inclusiv cerinte referitoare la vârsta). in cazul anumitor Servicii, exista Termeni si conditii suplimentare, iar, daca utilizati acele Servicii, Termenii si conditiile suplimentare respective fac parte din contractul dintre dvs. si Renovatio.

Utilizarea Serviciilor noastre

Trebuie sa respectati toate politicile puse la dispozitie in cadrul Serviciilor.

Nu utilizati Serviciile in mod necorespunzator. De exemplu, nu incercati sa le accesati in alt mod decât prin interfata si prin instructiunile oferite de Renovatio. Puteti utiliza Serviciile numai conform legii. Putem intrerupe sau inceta furnizarea Serviciilor catre dvs. daca nu respectati Termenii si conditiile sau politicile noastre ori in cazul in care investigam un comportament suspectat ca fiind necorespunzator.

Utilizarea Serviciilor nu va ofera niciun drept de proprietate intelectuala asupra acestora sau asupra continutului pe care il accesati. Nu aveti dreptul sa utilizati continutul din cadrul Serviciilor noastre, cu exceptia cazului in care obtineti permisiunea din partea proprietarului continutului sau daca acest lucru vi se permite prin lege. Prezentii Termeni si conditii nu va acorda dreptul de a utiliza nicio marca sau sigla din cadrul Serviciilor. Nu eliminati, nu ascundeti si nu modificati nicio mentiune legala afisata in cadrul sau impreuna cu Serviciile.

Serviciile noastre afiseaza un anumit continut care nu apartine Renovatio. Responsabilitatea pentru acest continut revine exclusiv entitatii care il pune la dispozitie. Putem examina continutul pentru a stabili daca este ilegal sau daca incalca politicile noastre si putem elimina sau refuza sa afisam continutul despre care consideram, in mod rezonabil, ca incalca politicile noastre ori legea. insa acest lucru nu inseamna neaparat ca examinam continutul; prin urmare, nu presupuneti ca il examinam.

in ceea ce priveste utilizarea Serviciilor de catre dvs., putem sa va trimitem anunturi privind serviciile, mesaje administrative si alte informatii. Puteti renunta la unele dintre aceste comunicari.

Unele dintre Serviciile noastre sunt disponibile pe dispozitive mobile. Nu utilizați aceste Servicii intr-un mod care va distrage atenția și va impiedica sa respectați legislația rutiera și de siguranța.

Contul dvs. Renovatio

Pentru a utiliza unele dintre Servicii, poate fi necesar un Cont Renovatio. Puteti sa va creati propriul Cont Renovatio sau Contul Renovatio va poate fi atribuit de un administrator, cum ar fi angajatorul sau institutia de care aparțineți. Daca utilizati un Cont Renovatio atribuit de un administrator, se pot aplica Termeni si conditii diferite sau suplimentare, iar administratorul poate avea dreptul sa va acceseze sau sa va dezactiveze contul.

Pentru a va proteja Contul Renovatio, pastrați parola confidențiala. Purtați intreaga responsabilitate pentru activitatea care are loc in sau prin intermediul Contului Renovatio. incercați sa nu reutilizați parola Contului Renovatio pentru aplicații terța parte. Daca aflați despre orice utilizare neautorizata a parolei sau a Contului Renovatio, urmați aceste instrucțiuni.

Protejarea confidentialitatii si a drepturilor de autor

Politicile de confidentialitate - Renovatio explica modul in care tratam datele dvs. cu caracter personal si in care va protejam confidentialitatea atunci când utilizati Serviciile noastre. Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteti de acord ca Renovatio poate sa utilizeze datele respective conform politicilor noastre de confidentialitate.

Raspundem notificarilor cu privire la posibilele incalcari ale drepturilor de autor si desfiintam conturile utilizatorilor care incalca in mod repetat drepturile de autor, conform prevederilor cuprinse in Legea privind drepturile de autor.

Oferim informatii care ajuta proprietarii drepturilor de autor sa isi gestioneze proprietatea intelectuala online. in cazul in care considerati ca va sunt incalcate drepturile de autor si doriti sa ne instiintati, puteti gasi informatii despre trimiterea notificarilor si despre politica Renovatio cu privire la raspunsul la notificari in Centrul nostru de ajutor.

Continutul dvs. in cadrul Serviciilor noastre

Anumite Servicii va permit sa incarcați, sa trimiteți, sa stocați sau sa primiți conținut. Va pastrați toate drepturile de proprietate intelectuala deținute asupra conținutului respectiv. Pe scurt, tot ceea ce va aparține ramâne in proprietatea dvs.

Când incarcați, trimiteți, stocați sau primiți conținut in cadrul Serviciilor sau prin intermediul acestora, acordați Renovatio (și parților cu care lucram) o licenta globala pentru utilizarea, gazduirea, stocarea, reproducerea, modificarea, crearea de lucrari derivate (cum ar fi cele rezultate din traduceri, adaptari sau alte modificari pe care le efectuam pentru ca respectivul conținut sa funcționeze mai bine cu Serviciile noastre), comunicarea, publicarea, executarea publica, afișarea publica și distribuirea respectivului conținut. Drepturile pe care le acordați in cadrul acestei licențe au scopul limitat de operare, promovare și imbunatațire a Serviciilor, precum și de dezvoltare a unor servicii noi. Aceasta licenta ramâne in vigoare chiar daca nu mai utilizati Serviciile noastre (de exemplu, pentru inregistrarea unei companii in vederea obținerii unei oferte Renovatio). Anumite Servicii va pot oferi modalitati de accesare si de eliminare a continutului furnizat catre respectivul Serviciu. De asemenea, anumite Servicii au Termeni si conditii sau setari care restrâng domeniul de utilizare a continutului trimis in cadrul respectivelor Servicii. Asigurați-va ca dețineți drepturile necesare pentru a ne acorda aceasta licența pentru intregul conținut pe care il trimiteți catre Serviciile noastre.

Sistemele noastre automatizate analizeaza conținutul dvs. (inclusiv e-mailurile) pentru a va oferi funcții relevante din cadrul produselor, cum ar fi rezultate personalizate de cautare, publicitate personalizata și detecție de spam și programe malware. Analiza are loc când conținutul este trimis, primit sau stocat.

Daca aveți un Cont Renovatio, este posibil sa afișam Numele profilului, Fotografia de profil și acțiunile dvs. pe care le intreprindeți in cadrul Renovatio sau in cadrul aplicațiilor terța parte conectate la Contul Renovatio (de exemplu, reclamațiile pe care le postați) in Serviciile noastre, inclusiv sa le afișam in anunțuri sau in alte contexte comerciale. Vom respecta alegerile pe care le faceți pentru a limita setarile de distribuție sau de vizibilitate din Contul Renovatio. De exemplu, puteți configura setarile, astfel incât numele și fotografia dvs. sa nu apara intr-un anunț.

Puteti afla mai multe informatii despre modul in care Renovatio utilizeaza si stocheaza continutul in politica de confidentialitate sau in Termenii si conditiile suplimentare pentru anumite Servicii. Daca trimiteti feedback sau sugestii despre Servicii, putem utiliza feedbackul sau sugestiile respective fara a avea nicio obligatie fata de dvs.

Despre programele software din cadrul Serviciilor

Când un anumit Serviciu necesita sau include programe software descarcabile, respectivul program software se poate actualiza automat pe dispozitivul dvs. atunci când devine disponibila o versiune sau o functie noua. Anumite Servicii va pot permite sa va configurati setarile pentru actualizarea automata.

Renovatio va ofera o licenta personala, globala, scutita de redevente, netransmisibila si neexclusiva pentru a utiliza programul software furnizat de Renovatio ca parte a Serviciilor. Aceasta licenta are unicul scop de a va permite sa utilizati si sa va bucurati de beneficiile Serviciilor, asa cum sunt acestea furnizate de Renovatio, in modul permis de prezentii Termeni si conditii. Nu aveti dreptul sa copiati, sa modificati, sa distribuiti, sa vindeti sau sa inchiriati nicio parte a Serviciilor si a programelor software incluse; nu aveti dreptul sa refaceti sau sa incercati sa extrageti codul sursa al respectivului program software, cu exceptia cazurilor in care legislatia nu permite aceste restrictionari sau a cazurilor in care aveti permisiunea scrisa din partea noastra.

Programele software open source sunt importante pentru noi. Unele dintre programele software utilizate in cadrul Serviciilor noastre pot fi oferite in baza unei licente open source pe care o vom pune la dispozitia dvs. Licenta open source poate include prevederi care prevaleaza in mod expres asupra unora dintre prezentii Termeni si conditii.

Modificarea si incetarea furnizarii Serviciilor

Modificam si imbunatatim in mod constant Serviciile. Putem sa adaugam sau sa eliminam functionalitati ori functii; de asemenea, putem sa suspendam sau sa intrerupem complet furnizarea unui Serviciu.

Puteti sa renuntati oricând la utilizarea Serviciilor noastre. De asemenea, Renovatio poate intrerupe furnizarea Serviciilor catre dvs. sau poate adauga ori stabili in orice moment noi limite pentru Serviciile respective.

Consideram ca dvs. sunteti proprietarul propriilor date, iar pastrarea accesului la datele respective este un lucru important. Daca intrerupem furnizarea unui Serviciu, in situatiile când acest lucru este posibil in mod rezonabil, va vom notifica in prealabil si in mod rezonabil si va vom oferi posibilitatea de a prelua informatiile din cadrul respectivului Serviciu.

Garantii si declinarea responsabilitatii

Furnizam Serviciile la un nivel de aptitudine si atentie rezonabil din punct de vedere comercial si speram ca va va face placere sa le utilizati. Dar, exista anumite lucruri pe care nu le putem promite in legatura cu Serviciile.

CU EXCEPtIA PREVEDERILOR EXPLICITE DIN PREZENtII TERMENI sI CONDItII SAU DIN TERMENII sI CONDItIILE SUPLIMENTARE, RENOVATIO sI FURNIZORII SAU DISTRIBUITORII SaI NU FAC NICIO PROMISIUNE SPECIALa iN LEGaTURa CU SERVICIILE. DE EXEMPLU, NU NE LUaM NICIUN ANGAJAMENT CU PRIVIRE LA CONtINUTUL DIN CADRUL SERVICIILOR, FUNCtIA SPECIFICa DISPONIBILa PRIN INTERMEDIUL SERVICIILOR, FIABILITATEA, DISPONIBILITATEA sI CAPACITATEA ACESTORA DE A Va SATISFACE CERINtELE. FURNIZaM SERVICIILE „CA ATARE”.

ANUMITE JURISDICtII PREVaD UNELE GARANtII, CUM AR FI GARANtIA IMPLICITa DE VANDABILITATE, CONFORMITATE CU UN ANUMIT SCOP sI NEiNCaLCARE A PREVEDERILOR LEGALE. iN LIMITA PREVEDERILOR LEGALE, EXCLUDEM TOATE GARANtIILE.

Raspunderea pentru Serviciile noastre

iN MaSURA PERMISa DE LEGE, RENOVATIO, sI PARTNERII RENOVATIO NU VOR FI RaSPUNZaTORI PENTRU PIERDERILE DE PROFITURI, VENITURI SAU DATE, PENTRU PIERDERILE FINANCIARE SAU PENTRU DAUNELE INDIRECTE, SPECIALE, SUBSECVENTE, EXEMPLARE SAU PUNITIVE.

iN LIMITELE PERMISE DE LEGE, RaSPUNDEREA TOTALa A COMPANIEI RENOVATIO, A FURNIZORILOR sI A PARTENERILOR SaI PENTRU ORICE RECLAMAtIE iN BAZA ACESTOR TERMENI sI CONDItII, INCLUSIV PENTRU TOATE GARANtIILE IMPLICITE, SE LIMITEAZa LA SUMA PE CARE NE-AtI PLaTIT-O PENTRU UTILIZAREA SERVICIILOR (SAU, LA ALEGEREA NOASTRa, SE LIMITEAZa LA A Va FURNIZA DIN NOU SERVICIILE).

RENOVATIO, ȘI PARTENERII SaI NU VOR FI iN NICIUN CAZ RESPONSABILI PENTRU NICIO PIERDERE SAU PAGUBa CARE NU POATE FI PREVaZUTa iN MOD REZONABIL.

Utilizarea Serviciilor noastre pentru afaceri

Daca utilizati Serviciile noastre in numele unei companii, compania respectiva accepta prezentii Termeni si conditii. Compania respectiva va apara si va despagubi Renovatio, partenerii, functionarii, agentii si angajatii acesteia impotriva oricaror pretentii, procese sau actiuni rezultate din sau in legatura cu utilizarea Serviciilor sau cu incalcarea prezentilor Termeni si conditii, inclusiv toate raspunderile sau cheltuielile rezultate din pretentiile, pierderile, daunele, procesele, penalizarile, costurile de judecata si onorariile avocatilor.

Despre prezentii Termeni si conditii

Putem sa modificam prezentii Termeni si conditii si Termenii si conditiile suplimentare care se aplica unui Serviciu, de exemplu, pentru a corespunde schimbarilor survenite la nivelul legislatiei sau al Serviciilor noastre. Consultati periodic Termenii si conditiile. Pe aceasta pagina vom posta notificarile privind modificarile prezentilor Termeni si conditii. Vom posta notificarile cu privire la modificarea Termenilor si conditiilor suplimentare in cadrul Serviciului in cauza. Modificarile nu se vor aplica retroactiv si vor intra in vigoare in termen de minimum zece zile dupa postare. Totusi, modificarile aferente functiilor noi ale unui Serviciu si cele din motive legale vor intra in vigoare imediat. Daca nu sunteti de acord cu modificarile aduse Termenilor si conditiilor aferente unui Serviciu, va sugeram sa intrerupeti utilizarea Serviciului respectiv.

in cazul unei discrepante intre prezentii Termeni si conditii si Termenii si conditiile suplimentare, vor prevala Termenii si conditiile suplimentare.

Prezentii Termeni si conditii reglementeaza relatia dintre Renovatio si dvs. Acestia nu creeaza niciun fel de drepturi pentru terti beneficiari.

Daca nu respectati prezentii Termeni si conditii si nu luam masuri imediate, nu inseamna ca renuntam la drepturile pe care le avem (de exemplu, dreptul de a lua masuri pe viitor).

Daca anumiti termeni si anumite conditii se dovedesc a fi inaplicabili, aceasta nu va afecta restul Termenilor si conditiilor.

in cazul litigiilor survenite din sau asociate cu prezentii Termeni si conditii sau cu Serviciile, se va aplica legislatia româna. Toate pretentiile rezultate din sau in legatura cu prezentii Termeni si conditii sau cu Serviciile vor fi judecate exclusiv de instantele române, iar dvs. si Renovatio sunteti de acord cu jurisdictia personala a respectivelor instante.

Pentru informatii despre modul in care puteti sa contactati Renovatio, accesati pagina noastra de contact.

Navigheaza la inceputul paginii